خرید و واردات کالا از چین در سریعترین زمان و کمترین هزینه با شرکت بازرگانی علی والا

خرید و واردات کالا از چین در سریعترین زمان و کمترین هزینه با شرکت بازرگانی علی والا

فهرست

وبلاگها

13 Apr 2023

نامه های بازرگانی چیست

در تجارت بین‌المللی و امور فرامرزی مراودات و ارتباطات گرفتن با سایر تجار خارجی از سایر کشورها اهمیت زیادی دارد و از طریق نامه های بازرگانی صورت می‌گیرد. بسته به کشوری که یک بازرگان به عنوان مقصد کاری خود انتخاب می‌کند نوع فرهنگ، آداب و اصول خاصی وجود دارد که بازرگان ملزم به رعایت آن‌هاست.

در تجارت بین الملل دسترسی‌های حضوری و شفاف بودن به حداقل می‌رسد و اکثر مراودات‌، مکالمات و قرارداد‌های آنان به شکل مکتوب و در قالب نامه تهیه می‌شود. در گام اول ‌و اصلی‌ که حرف اول و آخر را خواهد زد، اعتماد متقابل است که مکاتبات یا نامه های بازرگانی اصلی‌ترین راه جهت خلق اعتماد در طرف کاری یا سلب اعتماد او است.

آنچه در این مقاله به شرح آن پرداختیم شامل:

نامه بازرگانی چیست

انواع دلمه‌های بازرگانی

نحوه درباره نگارش نامه های بازرگانی

نکات مهم در مورد نامه‌‌های بازرگانی

سخن پایانی

سوالات متداول

نامه بازرگانی چیست

نامه‌ نگاری‌‌های بازرگانی شامل نامه‌ها، مکالمات، قرارداد‌ها گفتگوها، جلسات و بسیاری از مواد دیگر هستند که یک بازرگان برای صادرات یا واردات خود لازم است، انجام دهد؛ بنابراین از مکالمات ساده شما با یک بازرگان خارجی در شبکه‌های اجتماعی، ایمیل زدن به او تا عقد قرارداد حقوقی همه در زمره نامه های بازرگانی قرار دارند که نیاز به رعایت اصول و قواعد به خصوص هستند.

انواع نامه های بازرگانی

بازرگانان بسته به موضوعات و چالش‌هایی که پیش رو دارند، قادرند با طرف‌های خارجی مکالمه‌های نوشتاری کنند؛ بنابراین نمی‌شود به شکل دقیق آن‌ها را به چندین حیطه مشخص تقسیم‌بندی کرد. در این صورت، می‌توان انواع نامه های بازرگانی را به چند بخش مهم تقسیم‌بندی کرد. هر یک از این بخش‌ها با وجود شباهت‌هایی که دارند، ولی باید به نکاتی که باعث تفاوت بین‌ آن‌ها می‌شوند دقت کرد. در ادامه مطلب به معرفی انواع نامه های بازرگانی می‌پردازیم.

 نامه های تجاری

نامه‌های تجاری اصلی‌ترین و البته مهم‌ترین جزء از زمره نامه‌های بازرگانی هستند که هر تاجری در طول زمان کار خود به طور حتم نیاز دارد تا نمونه‌ای از آن را بنویسد. نامه‌های تجاری از لحاظ محتوا از موضوعات مختلفی برخوردار هستند،‌ ولی معمولا برخی موضوعات مختلف نظیر معرفی شرکت یا کالا، دریافت کاتالوگ کالا، اخذ نمایندگی شرکت خارجی، دریافت یا ارسال قیمت محصول و محتوا‌هایی از این قبیل در بین آن‌ها بیشتر مشاهده می‌شود. از آن نظر که یک نامه تجاری سند مکتوب به حساب می‌آید؛ پس باید در نگارش آن‌ها دقت زیادی به خرج داد.

نحوه نگارش نامه های بازرگانی

در ادامه به مهم‌ترین نکته‌ها در هنگام نوشتن نامه‌های تجاری خارجی اشاره می‌کنیم.

گام اول برقرای ارتباط درست محسوب می‌شود، باید نگارش نامه به زبان طرف مقابل و تسلط صحیح به آن زبان است.

دقت داشتن بر نگارش کلمات که عباراتی که بارقانونی و حقوقی دارند. در حد امکان لحن نامه به صورتی باشد که برداشت مثبتی را در طرف مقابل ایجاد کند. در نگارش نامه‌های تجاری حتما لازم است که در کاغذی که شامل سربرگ شرکت است تنظیم شوند، عنوان جذاب و مناسب به کار گرفته شود.

از اصطلاحات بازرگانی به شکل صحیح و بجا استفاده شود. ارزش‌های اساسی فرد مثل فرهنگ، زبان، دین هویت فرد و کشور او محترم شمرده شود، استفاده نکردن از کلمات پیچیده و چند پهلو که مفهوم درست را منتقل نمی‌کنند. از لحن رسمی برای نوشتن نامه استفاده شود و عدم به کارگیری الفاظ نامحترمانه در متن نامه، اطلاعات تماس، تلفن، آدرس و آدرس ایمیل قید شود.

محتوای نامه بازرگانی باید خلاصه و مفید باشد و از کلی‌گویی دوری کنید. شخص حقیقی یا حقوقی به شکل کاملا مشخص مورد خطاب قرار گیرد. پیوست کردن مستندات لازم به همراه نامه، در نامه مربوط به معرفی محصولات، مشخصلات کامل کالا ذکر شود.

ایمیل تجاری

یکی از بهترین راه‌ها و سریع‌ترین آن‌ها برای برقراری ارتباطات تجاری با طرف‌های کاری از کشور‌های دیگر ایمیل است. از این شیوه می‌توان به راحتی به همه طرف‌های خارجی دسترس پیدا کرد. اگرچه در ایران اغلب برای ارتباط کمتر از ایمیل استفاده می‌شود، ولی این ابزار یکی از اصلی‌ترین وسیله‌ی ارتباطی در بیشتر کشورهای جهان است. شاید در نگاه اول اینطور به نظر برسد که ایمیل زدن کار خیلی ساده‌ای است. اما در حقیقت این کار به طور معمول پیچیده‌تر از نگارش نامه تجاری است.

در اینجا به برخی از مهم‌ترین نکات زمان ارسال ایمیل به طرف‌های خارجی اشاره می‌کنیم:

زمان ارسال ایمیل حتما از آدرس ایمیل رسمی شرکت و شخصی حقوقی استفاده کنید.

متن ایمیل به صورت خلاصه و اصلا نباید خیلی طولانی باشد.

اسم و سمت‌تان حتما باید در ایمیل لحاظ گردد و خودتان را معرفی کنید.

از فرستادن ایمیل‌های تکراری، بی‌دلیل و کلی خودداری کنید.

تلاش کنید که انتهای ایمیل‌تان امضای دیجیتال داشته باشید.

توضیحات تکمیلی را در فایل‌های پیوست بفرستید.

در بخش Subject حتما برای ایمیل عنوانی جذاب و مربوط با موضوع انتخاب کنید.

در گزینش واژگان، اصطلاحات و لغت‌های تجاری دقت به خرج دهید.

نکات مهم در مورد نامه های بازرگانی

همه انواع این نامه اعم از آنلاین و کاغذی باید از راه و روش به‌خصوص خود پیروی کند. در غیر این صورت ممکن است شما با مشکلات و دعاوی حقوقی مواجه شوید. یکی از مهمترین نامه‌های بازرگانی قرارداد‌های تجاری هستند که زمان نگارش آن‌ها لازم است تا دقت بسیار زیادی به خرج دهید.

برای نگارش لازم است تسلط لازم را به زبان کشور مقصد داشته باشید.

تلاش کنید دردوره‌ها و سیمنارهای آموزشی‌ جهت مکاتبات تجاری شرکت کنید

آموزش دیدن در حیطه ی قوانین بین‌المللی تجارت و بازرگانی و مطالعه در این باره را در برنامه‌‌‌های اصلی خود قرار دهید.

بر مباحثی مانند زبان بدن و تاثیر آن در گفت‌وگو‌ها کار کنید.

شاید لازم باشد گاهی در این خصوص از شرکت‌ها، اشخاص حقیقی و حقوقی دیگر کمک بگیرید.

در صورت نداشتن تسلط به زبان کشور هدف، بی شک از مترجم استفاده کنید.

اصطلاحات و واژگان بازرگانی خارجی حیطه‌ی کاری خود را بشناسید.

با قوانین و مقررات کشور مورد نظر آشنایی داشته باشید.

یک وکیل حقوقی یا مشاور بازرگانی در کنار خود داشته باشید.

سخن پایانی

در این مقاله به موضوع نامه های بازرگانی، انواع و نحوه نگارش آن پرداختیم. رعایت چهارچوب‌های لازم در زمان نامه‌نگاری و مراودات باعث کم شدن خطا‌های حقوقی می‌شود و در غیر این صورت کوچک ترین اشتباه در نگارش و سوتفاهم امکان دارد که فرد را به دردسر بیاندازد. پس تا حد ممکن در زمان نگارش نامه‌های بازرگانی از یک مشاور حقوقی یا فردی که در این زمینه تخصص دارد کمک بگیرید.

سوالات متداول

نامه‌های بازرگانی کدامند؟

نامه‌ نگاری‌‌های بازرگانی شامل نامه‌ها، مکالمات، قرارداد‌ها گفتگوها، جلسات و بسیاری از مواد دیگر که یک بازرگان برای صادرات یا واردات خود لازم است انجام دهد.

یکی از بهترین و اصلی‌ترین راه‌ها برای ارتباطات تجاری چیست؟

یکی از بهترین راه‌ها و سریع‌ترین آن‌ها برای برقراری ارتباطات تجاری با طرف‌های کاری از کشور‌های دیگر ایمیل است.

برخی نکات مهم هنگام نوشتن نامه های بازرگانی کدامند؟

برای نگارش نامه‌های بازرگانی و مکاتبات تجاری بین‌المللی، لازم است تسلط لازم را به زبان کشور مقصد داشته باشید

11 Apr 2023

واردات سیم و کابل از چین و دبی

جامعه امروزی ما بر پایه تمدنی است که درآن نیروی الکتریسیته نقشی بسیار پررنگ دارد. وسیله حمل این نیرو نیز همان سیم و کابل است. به همین خاطر رواردات سیم و کابل از چین و دبی دارای سود بسیار زیادی بوده و البته به این دلیل موضوع مقاله ما است. اگر شما هم قصد دارید بدانید که این عملیات چگونه انجام می‌شود حتما تا پایان مقاله با ما همراه باشید.

برای واردات سیم و کابل از چین و دبی لازم است که مراحلی مشخص را پشت‌سر بگذارید که برای واردات هرکالای دیگری نیز طی کردن آنها ضروری است. این مراحل عبارتند از خرید سیم و کابل از چین، ترخیص سیم و کابل خریداری شده از گمرک چین و ارسال این وسایل از چین به ایران. درادامه این مراحل را بور جدا بررسی می‌کنیم.

فهرست مطالب

واردات سیم و کابل

خرید سیم و کابل

خرید عمده سیم و کابل

خرید سیم و کابل از چین

ترخیص سیم و کابل

حمل و نقل سیم و کابل

سود وادرات سیم و کابل

واردات سیم و کابل از چین با شرکت علی والا

حرف آخر

سوالات متداول

واردات سیم و کابل

سیم و کابل، از پایه‌ای‌ترین لوازم برای انتقال نیروی الکتریسیته از نقطه‌ای به نقطه دیگر هستند. کابل مجموعه‌ای رشته‌های سیم مسی است که در هم تنیده شده‌اند و به منظور انتقال جریان‌های سنگین مورد استفاده قرار می‌گیرند.

سیم‌های مسی نیز برای انتقال جریان الکتریکی در دستگاه‌های برقی ریز و درست به کار رفته و ازاین نظر دارای اهمیت بسیار زیادی هستند. پس برای واردات این تجهیزات تقاضای بالایی چه در بخش دولتی و چه در بخش خصوصی در ایران وجود دارد. از کابل‌ها برای انتقال برق از نیروگاه به درون شهر استفاده شده و از سیم‌ها نیز برای ساخت و تعمیر دستگاه‌های الکتریکی مختلفی که هر روز درحال استفاده از آنها هستیم.

اما واردات سیم و کابل از چین و دبی نیازمند طی‌کردن مراحلی است. این مراحل را بصورت اجمالی در قسمت مقدمه نام بردیم که عبارتنداز: خرید سیم و کابل از چین، ترخیص سیم و کابل از گمرک کشور چین و ارسال این تجهیزات از چین به ایران.

برای اینکه بتوانید یک واردات پرسود سیم و گابل داشته باشید باید هرکدام از این مراحل را بصورت دقیق و باتوجه به نکاتی که دارند انجام دهید. مثلا خود مرحله خرید چندین نکته دارد که باید آنها را رعایت کرد. درادامه این نکات را برای هرمرحله بصورت مجزا بررسی می‌کنیم.

خرید سیم و کابل

اولین مرحله واردات سیم و کابل از چین و دبی عبارت است از خرید سیم و کابل از یک شرکت معتبر تولیدی. در این مرحله شما باید یک شرکت معتبر درزمینه تولید تجهیزات الکتریکی بخصوص ساخت کابل و سیم پیدا کنید و سپس برای آنها درخواست خرید رسمی ارسال کنید. این درخواست خرید رسمی را پروفرما می‌نامند.

در پروفرما باید اطلاعاتی مثل آدرس و مشخصات فروشنده، آدرس و مشخصات خریدار، قیمت سیم و کابل درخواستی، تعداد آنها و البته نحوه پرداخت هزینه خریدشان درج شود. بعداز اینکه پروفرما تکمیل شد باید آن را برای شرکت چینی فروشنده ارسال کنید. شرکت فروشنده نیز بعد از دریافت پروفرما موظف است که سیم و کابل درخواستی شما را تهیه کرده و به شما پاسخ دهد.

خرید عمده سیم و کابل

 برای اینکه بتوانید در واردات سیم و کابل از چین و دبی سود مناسبی به دست آورید، لازم است که حتما این محصولات را به صورت عمده خریداری کنید. در خرید عمده محصولات دو مزیت اساسی وجود دارد که باعث می‌شود سود واردات آنها چندین برابر شود.

مزیت اول این است که شما در این نوع خرید می‌توانید تعداد زیادی از سیم و کابل را وارد کشور کنید. این موضوع باعث می‌شود که لازم نباشد برای خرید این تجهیزات به‌ دفعات زیاد به کشور چین سفر کرده و برای خود هزینه زیاد بتراشید.

از طرفی مزیت دیگر خرید عمده این است که هزینه اولیه برای خرید این محصولات در خرید عمده بسیار اندک بوده و شما می‌توانید با قیمتی کم مقدار زیادی سیم و کابل از کشور چین وارد ایران کنید. در قسمت سود واردات سیم و کابل از چین و دبی توضیح خواهیم داد که این نوع خرید چگونه به ماکزیمم شدن سود این واردات کمک می‌کند. فعلا درادامه کلیت مرحله خرید این وسایل را جمع‌بندی می‌کنیم تا به اهمیت زیادی که دارد پی ببرید.

خرید سیم و کابل از چین

با توجه به توضیحاتی که دادیم، مرحله خرید واردات سیم و کابل از چین و دبی از اهمیت زیادی برخوردار است. چراکه این مرحله تعیین می‌کند که سود واردات شما چقدر خواهد بود. ازطرفی هزینه اولیه و به نوعی مسیر واردات سیم و کابل شما را مشخص می‌کند. پس برای اینکه با خیال راحت این مرحله را پشت سر بگذارید پیشنهاد ما این است که حتما یک چک‌لیست از انجام مراحل خرید تهیه کنید.

این مراحل به ترتیب عبارتند از: تعیین شرکت فروشنده سیم و کابل، ارسال پروفرمای خرید سیم و کابل و تاکید روی فروش این تجهیزات به صورت عمده به شما. اگر بتوانید این مرحله را به خوبی پشت سر بگذارید، بقیه مراحل دیگر کار چندانی ندارد.

ترخیص سیم و کابل

مرحله دوم واردات سیم و کابل از چین و دبی عبارت است از ترخیص این محصولات از گمرک چین. شرکت فروشنده بعداز اینکه سیم و کابل درخواستی شما را تهیه کرد، آنها را برای ارسال به ایران تحویل گمرک چین می‌دهد. برای اینکه بتوانید کالاها را از گمرک چین تحویل بگیرید باید یک سری مدارک به این گمرک تحویل داده و فرم درخواست ترخیص سیم و کابل را نیز تکمیل کنید.

این مدارک عبارت است از کارت بازرگانی، بارنامه و البته پروفرمای خرید سیم و کابل. گمرک چین بعد از دریافت این مدارک و البته فرم درخواست ترخیص شما اقدام به بررسی کالاها و مدارک کرده و اگر منع قانونی وجود نداشت اجازه ترخیص آنها را به شما خواهد داد.

حمل و نقل سیم و کابل

مرحله اخر واردات سیم و کابل از چین و دبی عبارت است از ارسال این محصولات از چین به ایران. برای ارسال این محصولات از چین به ایران لازم سه راه پیشروی شما وجود دارد. راه اول این است که آنها را با قطار باری ازراه خطوط ریل بین‌المللی به ایران ارسال کنید.

راه دوم این است که آنها را با کشتی باری و از راه دریا به ایران ارسال کنید و راه سوم نیز ارسال این محصولات با هواپیمای باری و از راه هوایی است. هرکدام از این روش‌ها دارای مزایا و معایب خاص خود است، اما به طورکلی متداول‌ترین روش برای ارسال سیم و کابل استفاده از راه دریایی است.

سود واردات سیم و کابل

سود واردات سیم و کابل از چین و دبی کاملا بستگی دارد به اینکه خرید شما به صورت عمده انجام شود یا نه. در خرید عمده شما سیم و کابل درخواستی خود را با قیمتی پایین از چین خریداری کرده و با قیمتی متناسب در بازار ایران به‌فروش می‌رسانید.

همین اختلاف قیمت خرید سیم و کابل در چین و فروش آنها در بازار ایران، تضمین‌کننده سود واردات کابل و سیم درخواستی شماست. از طرفی درخواست بالا برای خرید این محصولا در بازار ایران هم عامل دیگری برای این کار است.

واردات سیم و کابل از چین با شرکت علی والا

برای اینکه بتوانید کارهای واردات سیم و کابل از چین و دبی خود را به سادگی و با قیمت بسیار پایین انجام دهید لازم است که حتما انجام این مراحل را به یک شرکت بازرگانی واسطه که در امر واردات این محصولات تجربه زیادی دارد، بسپارید.

پیشنهاد ما این است که از تجربیات و مشاوره شرکت بازرگانی علی والا استفاده کنید. این شرکت به خاطر تجربه بالایی که در امر واردات سیم و کابل از چین و دبی دارد می‌تواند کارهای واردات شما را به‌سادگی و با هزینه اندک انجام دهد.

حرف آخر

در این مقاله سعی کردیم که واردات سیم و کابل از چین و دبی را به طور کامل بررسی کنیم. این محصولات جزو مهم‌ترین تجهیزاتی است که در صنعت الکتریسیته مورد استفاده قرار می‌گیرد. چرا که اگر قرار بر الکتریسیته رسانی در سطح ابزارهای الکتریکی کوچک باشد باید از سیم استفاده کرد و اگر قرار باشد این عملیات در سطح نیروگاه‌ها انجام شود به کابل نیاز است؛ پس واردات این تجهیزات متقاضی زیادی داشته و همین باعث می‌شود سود زیادی برای کسی که این واردات را انجام می‌دهد به ارمغان آورد.

سوالات متداول

1. برای واردات سیم و کابل از چین و دبی به ایران بهترین نوع خرید کدام است؟

بهترین نوع خرید برای انجام این عملیات، خرید سیسم و کابل از چین به صورت عمده است.

2. مدارک لازم برای ترخیص سیم و کابل از گمرک چین کدام است؟

کارت بازرگانی، پروفرما و بارنامه مدارکی است که برای ترخیص سیم و کابل باید به گمرک کشور چین تحویل داده شود.

3. متداول‌ترین روش ارسال سیم و کابل از چین به ایران کدام است؟

روش ارسال دریایی با کشتی باری، متداول‌ترین روش برای ارسال این تجهیزات از چین به ایران است

واردات سیم و کابل از چین

واردات سیم و کابل از چین

9 Apr 2023

واردات ترانزیستور از چین و دبی

ترانزیستور از جمله قطعات بسیار مهم در صنعت الکترونیک است که واردات آن جدای از سودی که دارد بسیار ضروری دیده می‌شود. ب ‌همین دلیل در این مقاله قصد داریم راجع به واردات این قطعه بسیار مهم و اساسی توضیحاتی ارائه دهیم. اگر شما هم قصد دارید چگونگی واردات ترانزیستور از چین و دبی را به طورکامل بررسی کرده و بشناسید، تا پایان مقاله با ما همراه باشید.

برای واردات ترانزیستور از چین و دبی لازم است که یک‌سری مراحل پشت‌سر گذاشته شود. این مراحل عبارتند از خرید این قطعه از چین، ترخیص ترانزیستورها از گمرک چین و البته ارسال آنها به ایران. شاید برای شما هم سوال باشد که اصلا ترانزیستور در کدام شرکت‌های چینی تولید می‌شود و برای خرید آن باید به‌کجا درخواست داد. نگران نباشید. تاپایان مقاله پاسخ این سوال و سوال‌های مشابه آن داده می‌شود.

فهرست مطالب

واردات ترازیستور

خرید ترانزیستور

خرید عمده ترانزیستور

خرید ترانزیستور از چین

ترخیص ترانزیستور

حمل و نقل ترانزیستور

سود واردات ترانزیستور

واردات ترانزیستور از چین با شرکت علی والا

حرف آخر

سوالات متداول

واردات ترازیستور

ترانزیستور شاید مهم‌ترین قطعه الکترونیکی باشد که در طراحی و ساخت مدارهای مختلف مورد استفاده قرار می‌گیرد. چه ساخت ترانزیستور چه تهیه مواد اولیه آن نیازمند دانش بسیار بالایی است. به همین دلیل دانش فنی ساخت این قطعه نزد هر کشوری نیست و تنها چند کشور بسیار پیشرفته از جمله چین قادر به ساخت آن هستند.

ترانزیستور از نیمه‌رساناهای ژرمانیم و سیلیسیم ساخته می‌شود و در ساخت تقویت‌کننده‌های تلویزیون، بلندگوها، رادیوها، مدارهای دیجیتال، مدارهای مجتمع یکپارچه، رم‌ها، گیت‌های منطقی، ریزپردازنده‌ها و پردازنده‌های سیگنال دیجیتال به‌کار می‌روند.

اما واردات ترانزیستور از چین و دبی که اکنون اهمیت فنی آنها را دریافیتم به داخل کشور، نیازمند طی‌کردن مراحلی است که باید درادامه هرکدام را مرحله به مرحله توضیح دهیم. این مراحل عبارتند از خرید ترانزیستورها از چین، ترخیص آنها از گمرک کشور چین و در نهایت ارسال آنها از کشور چین به داخل ایران.

خرید ترانزیستور

اولین مرحله واردات ترانزیستور از چین به ایران عبارت است از خرید این قطعات. گفتیم که یکی از سوالات مهم دررابطه با اینکه چطور این قطعات را وارد کشور کنیم این است که ازکدام شرکت‌ چینی این قطعات را تهیه کنیم؟

برای اینکه بتوانید یک شرکت معتبر در زمینه فروش قطعات الکترونیک و به خصوص ترانزیستور پیدا کنید، باید حتما تحقیقات وسیعی انجام دهید. به همین دلیل بهتر است ابتدا در اینترنت شرکت‌های بزرگ تولید کننده قطعات الکترونیکی در چین را پیدا کرده و آن را که با شرایط شما جور است انتخاب کنید.

بعد از اینکه توانستید شرکت فروشنده را پیدا کنید، نوبت به ارسال درخواست خرید رسمی ترانزیستورها می‌رسد. این نامه درخواست رسمی خرید را پروفرما می‌نامند. شما باید در پروفرما اطلاعات خریدار، اطلاعات فروشنده، قیمت ترانزیستورها، تعداد آنها و البته نحوه پرداخت هزینه خریدشان را درج کنید.

بعداز اینکه شرکت فروشنده پروفرما را دریافت کرد نوبت به تهیه ترانزیستورها و ارسال آنها به گمرک چین برای فرستادنشان به ایران می‌رسد. در این مرحله شما باید برای ترخیص این اجناس به گمرک چین رجوع کنید.

خرید عمده ترانزیستور

قبل ازاینکه راجع به مرحله دوم واردات ترانزیستور از چین و دبی یعنی ترخیص ترانزیستورها از گمرک چین توضیح دهیم، لازم است که نوع خرید ترانزیستورها را بررسی و مشخص کنیم چه نوع خریدی برای واردات این قطعات سودآور است.

ترانزیستورهای تولیدی چین درابعادی بسیار کوچک تهیه می‌شوند. پس با سفر به این کشور می‌توانید تعداد زیادی ازآنها را خریداری کنید. اما برای اینکه بتوانید تعداد زیادی از این قطعات را یکجا وارد کشور کنید، باید حتما از فروشندگان عمده آنها را خریداری کنید. یعنی باید شرکتی را پیدا کنید که ترانزیستورها را به صورت عمده به شما بفروشد. تنها این نوع خرید است که به شما اجازه می‌دهد تعداد زیادی ترانزیستور با قیمت کم وارد کشور کنید.

خرید ترانزیستور از چین

پس در یک جمع‌بندی کلی، شما باید در ابتدا برای اینکه بتوانید مرحله اول واردات ترانزیستور از چین و دبی را به‌خوبی پشت‌سر بگذارید لازم است که یک شرکت معتبر که ترانزیستورها را به صورت عمده می‌فروشد پیدا کنید. سپس باید برای این شرکت یک درخواست خرید رسمی که همان پروفرما است ارسال کنید.

در نهایت نیز باید به دنبال ترخیص این اجناس از گمرک چین بروید. عملیاتی که در قیمت بعد آن را بطورکامل بررسی می‌کنیم. پیشنهاد ما این است که برای جلوگیری از فراموش کردن کارهای مرحله خرید حتما یک چک‌لیست از انجام آنها تهیه کرده و براساس آن عمل کنید.

ترخیص ترانزیستور

مرحله دوم واردات ترانزیستور از چین و دبی عبارت است از ترخیص این قطعات از گمرک چین. برای اینکه بتوانید ترانزیستورها را از گمرک چین ترخیص کنید لازم است که ابتدا یک‌سری مدرک تهیه کرده و به گمرک این کشور تحویل دهید. این مدارک شامل کارت بازرگانی، بارنامه و پروفرمای خرید ترانزیستورها هستند.

شما بعداز اینکه این مدارک را به گمرک چین تحویل دادید، باید یک فرم درخواست ترخیص کالا هم تکمیل کنید تا بتوانید کالاهای خود را ترخیص کنید. بازرسان گمرک چین بعداز دریافت پروفرما و البته فرم درخواست ترخیص شروع به بازرسی ترانزیستورها کرده و اگر مشکلی نداشتند برگه ترخیص آنها را برای شما صادر می‌کنند.

حمل و نقل ترانزیستور

مرحله آخر واردات ترانزیستور از چین و دبی عبارتست از ارسال این کالاها از کشور چین به سمت ایران. روش عمومی برای اینکار کارگو نام دارد. کارگو به معنای ارسال کالا از کشوری به کشور دیگر با استفاده از یک وسیله حمل‌ونقل باری است.

به این صورت ما سه نوع کارگو خواهیم داشت. کارگو دریایی که درآن از یک کشتی باری برای ارسال ترانزیستورها از چین به ایران استفاده می‌شود. کارگو زمینی که درآن از قطار باری برای انجام اینکار استفاده می‌شود و البته کارگو هوایی که درآن از هواپیمای باری برای ارسال کالاها استفاده می‌شود.

سود واردات ترانزیستور

سود واردات ترانزیستور از چین و دبی به واسطه اختلاف قیمتی که این اجناس در چین و ایران دارند فراهم می‌شود. منظور ما این است که شما در انجام این عملیات وقتی انتخاب می‌کنید که ترانزیستورها را بصورت عمده خریداری کنید، درواقع آنها را با قیمتی پایین ازچین خریداری کرده و با قیمتی بالاتر در ایران به فروش می‌رسانید.

این اختلاف قیمت است که سودآور بودن واردات این قطعات را تضمین می‌کند. ازسویی اهمیت بالا و البته تقاضای بالا برای خرید این قطعات نیز عاول دیگری است که در این سود شریک است و باعث شده تعداد زیادی بازرگان و واردکننده از ایران به چین روانه شده و این قطعات را وارد کشور کنند.

واردات ترانزیستور از چین و دبی با شرکت علی والا

در جای‌جای این مقاله گفتیم که برای انجام فلان کار لازم است که به کشور چین بروید و شخصا کار را انجام دهید. اما آیا می‌توان بدون رفتن به چین و سپردن کلیه کارهای به وکلای تجاری نیز اینکار را انجام داد؟ بله می‌توان. شما می‌توانید کارهای واردات ترانزیستور خود را به شرکت بازرگانی علی والا بسپارید. شرکت علی والا می‌تواند به‌جای شما یک‌سری وکیل قانونی به چین فرستاده و بدون اینکه نیاز باشد شما به این کشور سفر کنید، کارهای واردات شما را بطورکامل و دقیق انجام دهد.

حرف آخر

در این مقاله راجع به واردات یکی از مهم‌ترین قطعات الکترونیکی یعنی ترانزیستور توضیح دادیم. این قطعه همانطور که در ابتدای مقاله اشاره شد در ساخت تقویت‌کننده‌های تلویزیون، بلندگوها، رادیوها، مدارهای دیجیتال، مدارهای مجتمع یکپارچه، رم‌ها، گیت‌های منطقی، ریزپردازنده‌ها و پردازنده‌های سیگنال دیجیتال به کار می‌رود.

توضیح دادیم برای اینکه بتوانید این قطعات را وارد کشور کنید لازم است که حتما مراحل خرید، ترخیص و ارسال قطعات را پست‌سر بگذارید که البته هرکدام نیز همانطور که گفتیم دارای نکاتی فنی بودند. امیدواریم ای مطلب برای شما مفید بوده باشد و ازآن اطلاعاتی متناسب کسب کرده باشید.

سوالات متداول

برای واردات ترانزیستور از چین و دبی بهترین کارگو کدام است؟

بهترین کارگو برای ارسال ترانزیستورها از چین به ایران کارگو دریایی است. علت آن هم این است که این کارگو ارزان‌تر و امن‌تر از باقی کارگوهای نام برده شده است.

مدارک لازم برای ترخیص ترانزیستورها از گمرک چین کدامند؟

مدارک لازم برای انجام کار ترخیص عبارت است از کارت بازرگانی، بارنامه و پروفرمای خرید قطعات.

پرسودترین نوع خرید ترانزیستور از چین کدام است؟

خرید عمده، به خاطر اینکه امکان خرید این قطعات را با قیمت کم از چین و فروش آنها در ایران با قیمت بیشتر فراهم می‌کند، پرسودترین نوع خرید است.

واردات ترانزیستور از چین

واردات ترانزیستور از چین

8 Apr 2023

بارنامه چیست

بارنامه سندی است که توسط مالک حمل‌ونقل برای اعلام عدم خسارت یا مفقود شدن محصول عرضه می‌شود. فیش قبض در زمان بارگیری محصول برای صادرکننده ارسال می‌شود. در بعضی از موارد، پس از سوار شدن محصول در کشتی نیز می‌توان آن را ارسال کرد.

در واقع بارنامه تمیز یک سند حمل‌ونقل است. این یکی از انواع بارنامه دریایی است که عمدتا در حمل‌ونقل دریایی و کشتیرانی استفاده می‌شود. بخش بسیار مهمی از آن به اسناد حمل‌ونقل مانند فاکتورها و اسناد اعتباری تبدیل می‌شود تا واردکننده ادعای مالکیت در مقصد را داشته باشد.

آنچه در این مطلب به آن اشاره کردیم شامل:

بارنامه چگونه کار میکند

بارنامه در کشتیرانی و حمل و نقل چه کاربردی دارد

بارنامه از نظر خدمات حمل ونقل

ملاحظات در خصوص بارنامه تمیز

مزایا و نکات مثبت بارنامه تمیز

معایب و نکات منفی بارنامه تمیز

سخن پایانی

سوالات متداول

بارنامه چگونه کار میکند

وقتی دو شخص در یک قرارداد بین‌المللی بر سر شرایط متفاوت توافق می‌کنند، می‌توانند در مورد این نوع بارنامه نیز تصمیمی درست بگیرند. صادرکننده محصول را برای حمل‌ونقل آماده و بعد این محصولات را به شرکت حمل‌کننده ارسال می‌کند. اگر صادرکننده نیاز به بارنامه تمیز داشته باشد؛ حمل‌کننده، باید محصول را بازرسی کند.

در واقع شرکت حمل‌ونقل تمام محصولات را از نظر هر مورد آسیب ظاهری، کیفیت و کمیت کالا بررسی می‌کند. هنگامی که محصول را بررسی کرد، باید تصمیم بگیرد که بارنامه را ارسال کند یا خیر. صادرکننده می‌تواند یک نسخه اصلی را برای فرد واردکننده ارسال کند و همچنین واردکننده می‌تواند از نسخه اصلی برای مالکیت کالاها این بارنامه را مورد استفاده قرار دهد.

بارنامه در کشتیرانی و حمل و نقل چه کاربردی دارد

کاربرد های بسیاری دارد. مثلا نشان‌دهنده قرارداد حمل است. این بارنامه نمایانگر این است که محصول برای حمل به مقصد تعیین شده به حمل‌کننده تحویل داده شده و ضوابطی که حمل و نقل طبق آن انجام می‌شود را با جزئیات به مرجع آن نام می‌برد. همچنین رسید کالا است، یعنی نشان می‌دهد حمل‌کننده بار را تحویل گرفته است.

از مهم‌ترین کاربردهای آن سند مالکیت کالا است، یعنی سندی است که طبق آن به دارنده اجازه داده می‌شود هنگام رسیدن کشتی به مقصد، بار را از حمل‌کننده تحویل بگیرد. همچنین بارنامه به دارنده آن اجازه می‌دهد زیر نظر ضوابط قرارداد حمل، در صورت آسیب دیدن محصول، درخواست خسارت کند. طبق قانون، مالکیت بارنامه برابر است با مالکیت محصول یعنی دارنده آن مالک محصول شناخته می‌شود.

بارنامه از نظر خدمات حمل ونقل

یکی از خدمات بارنامه این است تحت خدمات منظم کشتیرانی قرار دارد. این نوع بارنامه برای حمل کشتی‌هایی که زمان و برنامه سفر مشخصی دارند، صادر می‌شود. بارنامه دیگر با نام بارنامه ترمپ است که  برای کالاهایی که با کشتی اجاره‌ای حمل می‌شوند، صادر می‌شود. حمل بار تحت این نوع بارنامه، تابع قرارداد اجاره‌ای است.

مثلا یک فردی کشتی را اجاره بلند مدت می‌کند و خود او که اجاره‌کننده کشتی است، از چند صاحب محصول، محصولی را برای حمل دریافت می‌کند. در این صورت اجاره‌کننده اول، به هر یک از صاحبان محصول بارنامه می‌دهد، این بارنامه‌ها تحت چارترپارتی صادر می‌شوند.

این نوع بارنامه‌ها مورد قبول بانکها نیستند، مگر اینکه خلاف آن شرط شده باشد. نوعی دیگر از برنامه‌ها بارنامه ترانشیپ نام دارد که صرفا برای حمل کالا از طریق دریا بوده و کالا از یک کشتی به کشتی دیگر منتقل و همچنین در آن مبدا و مقصد محموله پذیرفته شده و ارسالی، همچنین نقطه‌ای که کالا از آنجا انتقال داده می‌شود نیز باید مشخص شود.

ملاحظات در خصوص بارنامه تمیز

شرکت حمل‌ونقل امکان دارد یک بارنامه نادرست یا کثیف صادر کند که در صورت وجود هر مورد آسیب یا گم شدن محصول صادر می‌شود. در مواقعی از موارد، واردکننده امکان دارد در صورت وجود بارنامه نادرست یا کثیف، از دریافت محصول خودداری کند. اکثر بارنامه‌ها برای شفاف‌سازی بهتر و اهداف امنیتی صادر می‌شوند.

مزایا و نکات مثبت بارنامه تمیز

این یک سند بسیار مهم در تجارت بین‌المللی است و به صورت قانونی شرکت حمل‌ونقل و شخص فرستنده را در یک قرارداد رسمی متعهد می‌کند. در واقع امنیت صادرکننده و واردکننده محصول را حفظ می‌کند. چنین بارنامه‌ای، حمل‌ونقل محصول را به طور بسیار ایمن و به دور از هرگونه آسیبی حفظ می‌کند.

به طور مثال از گم شدن یا آسیب‌ دیدن محصول ارسالی جلوگیری می‌کند. در واقع باعث افزایش پیوند اعتماد بین واردکننده و صادرکننده، در یک قرارداد تجاری می‌شود. همین طور ارسال محصول به گیرنده را در مقصد مناسب تضمین می‌کند.

معایب و نکات منفی بارنامه تمیز

صدور این بارنامه برای همه اشخاص می‌تواند با محدودیت‌هایی همراه باشد. اگر بارنامه تمیز صادر نشده باشد، بانک مورد نظر می‌تواند از انتقال وجه برای واردات جلوگیری کند. همچین اگر شرکت مربوطه نتواند محصولات بسته‌بندی ‌شده را به طور دقیق مورد بررسی قرار دهد، امکان دارد در معرض خطر قرار گیرد. محصولات بسته‌بندی‌ شده امکان دارد در زمان حمل‌ونقل طولانی خراب شوند.

سخن پایانی

بارنامه می‌تواند امنیت حمل‌ونقل محصولات را برای بازرگانان فراهم کند. در واقع بارنامه تمیز زمانی صادر می‌شود که حامل اطمینان به وجود آورد که محصول در شرایط بسیار مناسب و درستی دریافت شده است. برای درک بهتر کارایی بارنامه تمیز و چگونگی صدور آن بهتر است از یک شرکت بازرگانی مشورت بگیرید.

سوالات متداول

بارنامه ترانشیپ چیست؟

بارنامه ترانشیپ نوعی از بارنامه تمیز است که صرفا برای حمل کالا از طریق دریا بوده و کالا از یک کشتی به کشتی دیگر منتقل می شود و در آن مبدا و مقصد محموله و همچنین نقطه انتقال کالا از کشتی اول به کشتی دوم مشخص می شود

یک نمونه از بارنامه تمیز از نظر خدمات حمل ونقل را نام برده و توضیح دهید؟

بارنامه ترمپ که  برای کالاهایی که با کشتی اجاره‌ای حمل می‌شوند، صادر می‌شود. حمل بارهای تحت عنوان این بارنامه، پیرو و تابع یک قرارداد اجاره‌ای است. مثلا یک فردی کشتی را اجاره بلندمدت می‌کند و خود او که اجاره کننده کشتی است، از چند صاحب، محصولی را برای حمل دریافت می‌کند.

بارنامه نمایانگر چیست؟

این بارنامه نمایانگر این است که محصول برای حمل به مقصد تعیین شده به حمل‌کننده تحویل داده شده و ضوابطی که حمل ونقل طبق آن انجام می‌شود را با جزئیات به مرجع آن نام می‌برد

بارنامه

بارنامه

5 Apr 2023

واردات از چین به افغانستان

سابقه روابط اقتصادی چین و افغانستان به زمان عبور کاروان‌های تجاری از جاده ابریشم از شهرهای بدخشان، بامیان و بلخ به طرف آسیای میانه، ایران و اروپا باز می‌گردد. هم اکنون نشانه‌هایی هم از اراده تولیدکنندگان چینی‌ جهت گسترش روابط تجاری میان این دو کشور دیده می‌شود. هرچند وجود نیروهای طالبان و ویروس همه‌گیر کرونا مانعی در این هدف بوده است، ولیکن واردات کالا به افغانستان و از طریق افغانستان به ایران همچنان ادامه دارد.

شرایط کنونی واردات از چین به افغانستان

شرایط اقتصادی افغانستان

روش های حمل و نقل برای واردات کالا از چین به افغانستان

شرایط واردات از چین به افغانستان و از افغانستان به ایران

واردات از چین به افغانستان با علی والا

شرایط امروزه واردات از چین به افغانستان

کشور چین در طی 24 سال گذشته توانسته است میزان صادرات خود را به افغانستان با نرخ رشد سالانه حدود 13.1 درصد افزایش دهد. این نرخ نشان دهنده این است که، سیاست‌مداران چینی برخلاف سایر کشورهای که از طریق مداخله‌جویی مستقیم و یا حضور نظامی در افغانستان استفاده نموده‌اند، بسیار موفق‌تر عمل کرده است.

مقدار صادرات کالا از چین به افغانستان در طی سال‌های 1994 تا سال 2019 میلادی از 31.6 میلیون دلار در سال به 600 میلیون دلار افزایش داشته است. در ادامه این بخش مهم‌ترین محصولات صادر شده از چین به افغانستان را در سال 2020 میلادی، با هم بررسی می‌کنیم:

تجهیزات برقی و الکترونیکی: 86.63 میلیون دلار

لاستیک: 63.85 میلیون دلار

رشته‌های دست‌ساز نخ و مفتول: 41.50 میلیون دلار

ماشین‌آلات، رآکتور و انواع دیگ‌های بخار: 41.41 میلیون دلار

وسایل نقلیه، غیر از راه‌آهن: 35.96 میلیون دلار

محصولات نساجی، ست لباس و لباس فرسوده: 31.39 میلیون دلار

الیاف مصنوعی: 25.15 میلیون دلار

پارچه‌های بافتنی یا قلاب‌بافی: 20.71 میلیون دلار

لوازم پزشکی، عکس، تجهیزات فنی و اپتیکال: 13.82 میلیون دلار

محصولات متفرقه: 12.62 میلیون دلار

شرایط اقتصادی افغانستان

در یک دهه اخیر به دلیل بازگشت تعداد زیادی از ثروتمندان افغانی به افغانستان و جلب کمک‌های خیرخواهانه جهانی، این کشور توانسته است روند صعودی اقتصاد خود را حفظ کند. میزان تولید ناخالص داخلی افغانستان در سال 2017 میلادی، در حدود 70 میلیارد دلار بوده است. این کشور بیش از 6 میلیارد دلار از کشورهای مختلف محصول وارد می‌کند. بعضی از اطلاعات مهم اقتصادی افغانستان شامل:

واحد پول: افغانی (AFN)

سال مالی: از 21 دسامبر سال کنونی تا 20 دسامبر سال بعد

عضویت در سازمان‌های تجاری: سازمان تجارت جهانی (WTO)، عضو ناظر در سازمان همکاری‌های شانگهای (CSO)، سازمان همکاری‌های اقتصادی (ECO) و اتحادیه همکاری‌های منطقه‌ای جنوب آسیا (SAARC)

شرایط نیروی کار: 44.3 درصد در کشاورزی، 18.1 درصد در صنایع مختلف و 37.6 درصد در بخش خدمات

صنایع اصلی افغانستان: تولیداتی نظیر پارچه، صابون، مبلمان، پشم، چرم، مواد غذایی، آب معدنی، سیمان، فرش دستباف، گاز طبیعی، ذغال سنگ و مس

روش های حمل و نقل برای واردات از چین به افغانستان

حمل‌ونقل از چین به افغانستان، همیشه یکی از مهم‌ترین مسائل و موانع صادرات و واردات در این کشور بوده است. کشور افغانستان دارای 34 استان و بیش از 400 شهرستان با وسعتی در حدود 652230 کیلومتر مربع این مسئله در شرایطی است که قسمت اعظمی از افغانستان در احاطه کوه‌های سربه‌فلک‌کشیده و یا در سمت بیابانی قرار گرفته است.

کشور افغانستان عاری از زیرساخت‌های لازم برای حمل‌ونقل ریلی است و سیستم حمل‌ونقل جاده‌ای هم در این کشور آنقدر هم پیشرفته نیست؛ با این وجود نشانه‌های روشنی از پیشرفت و گسترش سیستم‌های حمل‌ونقل داخلی و ایجاد کوریدور‌های حمل‌ونقلی میان این کشور و کشورهای همسایه دیده می‌شود. به عنوان مثال افغانستان بعد از حضور سرمایه‌گذاران هندی جهت گسترش بندر چابهار ایران، برای استفاده از این بندر به وسیله بلوچستان یا پاکستان، اعلام علاقمندی کرده است.

افغانستان نیز دارای بعضی خطوط هوایی خصوصی است که به کار واردات و صادرات محصول از چین و به افغانستان مشغول هستند. کشور چین با افغانستان یک مرز به وسعت 46 مایل با یک گذرگاه مرزی در وخجیر دارد؛ ولیکن این مرز در ارتفاع 5 هزار متری و اختلاف ساعتی 3.5 ساعته است و در طرف افغانستان، هیچ جاده‌ای منجر به این گذرگاه وجود ندارد.

هم اکنون دو کشور چین و افغانستان در حال رایزنی برای ایجاد زیرساخت مورد نیاز برای اتصال مستقیم جاده‌ای به افغانستان بوسیله واخان به پامیر هستند. دولت افغانستان هم طرح ساخت یک بزرگراه 50 کیلومتری را در نقاط صعب‌العبور برای دسترسی مستقیم به کشور چین با سرمایه‌ای به طور تقریبی 5 میلیون دلار مطرح شده است. در هرصورت افزون بر ارتباط بازرگانی میان این دو کشور در همین شرایط در حال رشد است و این رشد، ادامه خواهد داشت.

شرایط واردات از چین به افغانستان و از افغانستان به ایران

در چهار کشور ایران، هند، پاکستان و چین همیشه رقبای تجاری خارجی در عرصه روابط بازرگانی با کشور افغانستان بوده‌اند. هم اکنون به طور میانگین میان17 تا 20 درصد از محصولات وارداتی افغانستان از طریق ایران تامین می‌شود و فرایند صادرات از افغانستان به ایران نیز همچنان ادامه دارد.

وجود مرزهای زمینی مشترک با مسافت های بسیار و نزدیکی زبانی و فرهنگی هم سبب شده است تجار ایرانی بتوانند از بازارهای افغانستان به خوبی آگاهی داشته باشند. از این رو با وجود تمام موانع، افغانستان را هم می‌توان مانند قسمتی از امکانات ترانزیت محصول از چین به ایران را مد نظر قرار داد.

واردات از چین به افغانستان با علی والا

در صورتی که علاقمند به شناخت راه‌ها، امکانات، شرایط و شیوه‌های سرمایه‌گذاری در عرصه تجارت با کشور چین هستید، ما مجموعه بازرگانی علی والا را به شما پیشنهاد می‌کنیم. این مجموعه با سابقه‌ای نزدیک به یک دهه، همه‌ی امکانات مشاوره بازرگانی، ثبت و سفارش در وزارت صمت، ارسال کالا از چین به ایران از طریق هوایی، دریایی و زمینی و سایر شرایط و اطلاعات بازرگانی را به تجار و واردکنندگان ارائه می‌دهد.

با استفاده از خدمات مشاوره‌ای کمپانی بازرگانی علی والا می‌توانید انواع محصولات، ماشین‌آلات صنعتی و مواد اولیه مورد نیاز خود یا بازارهای داخلی را از کمپانی‌های خارجی، به‌خصوص از کشور چین تامین نمایید. مشاوران متخصص این مجموعه، در همه‌ی فرآیندهای صادرات و واردات، امور گمرکی، انبارداری محصولات، ارسال و دریافت نمونه کالا و خدمات نمایشگاهی خارجی با شما و در کنار شما خواهند بود.

واردات کالا از چین به افغانستان

واردات کالا از چین به افغانستان

نام:
اظهار نظر:
X